Preinscripció a les activitats extraescolars 2022-2023

on Dilluns, 13 Juny 2022. Posted in Actualitat, Extraescolars

Benvolgudes famílies,

Us informem que dilluns 13 de Junyi fins al 30 del mateix mes, s'obre el procediment d'inscripció a les activitats de l'AMPA, que s'estructura en dues fases:
 • 1ª fase (PREINSCRIPCIÓ): Cal fer la preinscripció a través de l'AMPAsoft (del 13 al 30 de juny), a excepció de menjador que no cal fer preinscripció.
 • 2ª fase (INSCRIPCIÓ)Properament s'informarà dels terminis.
Trobareu la informació de les activitats, els dies que es realitzen, els preus i horaris a la pàgina web de l'AMPA. I una graella de totes les activitats per cursos.

A més aquest any farem una reunió el dilluns 20 de juny a les 17.45h al menjador per presentar totes les activitats proposades i poder resoldre tots els vostres dubtes.

Com fer la preinscripció a l'AMPAsoft?
 1. Entrar a  l'AMPAsoft i assegurar-se que al desplegable superior està seleccionat el curs 2022-2023.
 2. Des de la pàgina d'inici, anar a "PREINSCRIPCIONS" de la família.
 3. Triar el nom de l'infant del desplegable "Triar Alumne ...". Us apareixeran totes les activitats disponibles (segons el curs), ordenades de 10 en 10.
 4. Seleccionar l'activitat a la que es vol fer preinscripció i premeu "Realitzar Preinscripció".
Us recordem que és important realitzar la preinscripció a les activitats perquè ens permet veure quines activitats poden sortir i quines poden quedar anul·lades.

Si al finalitzar el període de preinscripció hi hagués més demanda que oferta per una determinada activitat es farà un sorteig el dia 4 de juliol a les 19h al Joanotet. Un cop finalitzat el sorteig s'informarà si teniu plaça o resteu en llista d’espera.

Finalitzat el període de preinscripció posarem a la vostra disposició (a la web) el full d'inscripció que caldrà lliurar a l'AMPA, degudament complimentat, mitjançant correu electrònic a l'adreça que us facilitarem.

A la web de l'AMPA podeu trobar informació de com accedir a l'AMPAsoft i com realitzar les preinscripcions a les activitats i serveis.

En cas que tingueu problemes al realitzar les preinscripcions de forma telemàtica, podeu trucar al telèfon de l'AMPA 722 34 14 00 els dimarts o els dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h.
 
Salutacions,
AMPA Joanot
 
 
 

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 722 34 14 00

  Horari d'atenció al públic (amb cita prèvia):
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars (amb cita prèvia):

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • Whatsapp al 611 68 38 03 (Coordinadora)

Sempre que calgui comunicar un canvi, alta o anul·lació, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Hi haurà una atenció telefònica al 611 68 38 03 només de 10:00 a 10:30h.