Anul.lació extraescolars

on Divendres, 30 Octubre 2020. Posted in Actualitat, Extraescolars

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu el passat dijous la Generalitat va aprovar una sèrie de mesures per intentar frenar la propagació del COVID, per un període inicial de 15 dies. Una d'aquestes mesures és la suspensió de les extraescolars, exceptuant aquelles que siguin organitzades per les escoles o les AMPES, sempre i quan es realitzin dins l'escola i es mantinguin els grups estables de les hores lectives.

Veient aquesta restricció ens resulta impossible realitzar les extraescolars, per tant totes les extraescolars de tarda (excepte Anglès) queden ANUL·LADES durant el temps que es mantinguin les mesures aprovades.

Tot hi això, us volem informar que des de la Junta de l'AMPA s'han pres les següents mesures:

1. Durant aquest any les activitats extraescolars es cobraran mensualment, fet que ens permetrà que, si algun mes no es pot realitzar l'activitat no es passarà el rebut.

2. S’OFEREIX un servei substitutori de tarda, de 16.30 a 18només per als infants matriculats en alguna de les extraescolars anul·lades. En aquest servei,  els infants estaran organitzats pel pati amb el seu grup estable de classe i amb alguna activitat dirigida.

Per tal de poder accedir a aquest servei, caldrà que ho comuniqueu enviant un correu aAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. abans de diumenge a les 21 h, indicant: «Nom i cognoms de l'alumne i dies que farà us del servei»

El preu d’aquest servei serà:

 1 dia la setmana

 20 € al mes

 2 dies la setmana

 27 € al mes

 3 dies la setmana

 34 € al mes

 4 dies la setmana

 41 € al mes

 5 dies la setmana

 48 € al mes

3. L’activitat d’ANGLÈS s'oferirà temporalment i per 15 dies en modalitat online.

4. Els serveis de menjador i tallers matinals CONTINUARAN amb la seva activitat normal.

 

Des de l’AMPA volem recomanar-vos que, d’acord amb les mesures adoptades per la Generalitat i veient l’evolució de la pandèmia a casa nostra, en la mesura del possible, només sol·liciteu aquest servei de tarda quan no tingueu cap altra opció. Continuarem treballant perquè els serveis que s'ofereixen des de l'AMPA s'adaptin a les canviants mesures sanitàries i desitgem una bona evolución de la situació en general.


Gràcies per la vostra comprensió,
AMPA Joanot Alisanda

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 722 34 14 00

  Horari d'atenció al públic (amb cita prèvia):
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars (amb cita prèvia):

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • Whatsapp al 611 68 38 03 (Coordinadora)

Sempre que calgui comunicar un canvi, alta o anul·lació, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Hi haurà una atenció telefònica al 611 68 38 03 només de 10:00 a 10:30h.