Inscripcions al servei de menjador

on Dilluns, 10 Agost 2020. Posted in Actualitat, Menjador

Inscripcions al servei de menjador

 

Benvolgudes famílies,

la gestió del servei de menjador i de monitoratge de migdia és un servei que porta a terme l’AMPA mitjançant la contractació d’empreses del sector. El passat 30 de juny de 2020 va finalitzar l’actual contracte de gestió del servei de menjador amb l'empresa Campos Estela.

Durant varies setmanes els membres de la vocalia de menjador, hem mantingut contacte amb diferents empreses i els hem traslladat la manera de fer de la pròpia escola i les propostes de millora que es volen assolir pel proper curs 2020-2021, fonamentalment en matèria de qualitat alimentària.

A partir d’aquesta recerca i després d’un estudi en profunditat per part de l’AMPA juntament amb l’equip de cuina de l’escola, aquest curs 2020-2021 hem resolt fer un canvi d’empresa en la gestió del servei del menjador que passarà a ser l'entitat Ecoarrels. En l’elecció hem tingut en compte com elements essencials la salut dels nostres infants i el projecte pedagògic d’Ecoarrels en les activitats en el temps de menjador. El que romandrà és el nostre equip de cuina i de monitoratge.

Ecoarrels, S.L. és una empresa amb la certificació Slow Food Km0 que garanteix un servei de menjador que es proveeix majoritàriament de producte local i fresc, carns criades en llibertat, fruites i verdures de temporada, llegums de varietats autòctones i peix de proximitat.

En conseqüència el 100% dels productes amb els quals s’elaboraran els menús de l’escola seran frescos, almenys el 60% dels aliments seran ecològics certificats i un 75% d’ells seran de proximitat.

El projecte pedagògic d’Ecoarrels continua en la línia del iniciat per Campos Estela en quant a la consciència dels infants en el no malbaratament alimentari, inclou activitats com tallers de cuina pels alumnes de cicle superior, tan mateix mensualment rebreu un butlletí informatiu elaborat per l’empresa conjuntament amb els infants usuaris de menjador, i a destacar especialment la valoració de forma individual dels alumnes amb diversitat treballant de forma coordinada amb l’escola, tutors i famílies.

En definitiva, esperem que aquest canvi d’empresa suposi també una millora de qualitat tant en el menjar com en les activitats que realitzen els nostres infants durant el temps de menjador.

Un cop començat el curs us comunicarem la data de la reunió habitual de menjador que aquest any serà en format telemàtic, on podreu plantejar els vostres dubtes, plantejar preguntes o idees que tingueu.

La inscripció al servei de menjador enguany es portarà a terme de la següent forma:
 1. Entrar en la següent web
 2. Entrar usuari: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i contrasenya “joanotalisanda”.
 3. Aportar les dades que us demanen: dies d’ús del servei, compte bancari, intoleràncies, etc.
Podeu trobar la normativa i funcionament del servei de menjador pel curs 2020-2021 a la web d’Ecoarrels al formalitzar la inscripció i a la web del Ampa, en l’apartat de Serveis, secció Menjador. És important que consulteu la normativa atès que hi ha canvis importants respecte el cobrament dels menús. A partir del proper curs el cobrament serà per avançat amb la previsió d’us del mes en curs segons l’assistència indicada en la inscripció i els dies lectius marcats pel calendari escolar.

Per últim, us demanem que totes les famílies, ja sigueu usuaris fixes o esporàdics, realitzeu la inscripció el més aviat possible per tal de poder fer una previsió del servei i així facilitar l’adopció dels protocols que fixin les autoritats competents amb motiu de les mesures higièniques i de distanciament en relació al COVID19.

Salutacions,

AMPA Joanot

Calendari

No events found

Contacta amb l'AMPA

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • 722 34 14 00

  Horari d'atenció al públic (amb cita prèvia):
  dimarts i dijous de 9 a 12:00h i de 16:30 a 19:00h

  En període de vacances escolars (amb cita prèvia):

  dilluns a divendres
 de 9 a 11:00h.
 A l'agost tancat.

Pares al Consell Escolar

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  Posa't en contacte amb els representants del pares i mares al Consell Escolar de l'escola

Contacta amb Menjador

 • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • Whatsapp al 611 68 38 03 (Coordinadora)

Sempre que calgui comunicar un canvi, alta o anul·lació, aquest haurà de ser abans de les 10:00h.

Hi haurà una atenció telefònica al 611 68 38 03 només de 10:00 a 10:30h.